Kweecker

Word ook een Kweecker

Anno nu leven we in een tijd dat …

Op het raakvlak tussen bovenstaande trends is het idee voor de Kweecker ontstaan; ‘de ultieme kweekkas anno nu’.

Met de Kweecker krijgt het telen van eigen producten een ereplaatsje in jouw tuin, op je balkon, dakterras of zelfs in je keuken! Doordacht design, hoogwaardige materialen en strakke afwerking; een kasje, maar wel eentje die gezien mag worden. Telen in meerdere lagen, maakt een compact ontwerp mogelijk, dat in ieder huis een plaatsje kan vinden én toch voldoende verse producten produceert om met je hele gezin van te genieten.

Als de Moestuintjes van Albert Heijn één ding hebben aangetoond, is dat enthousiasme alleen niet genoeg is om tot een volgroeid en eetbaar resultaat te komen. Kweecker helpt je daarom een handje. De ontwikkelaars van het product hebben allen hun roots in het Westland; het centrum van de wereldwijde glastuinbouwkennis. Technieken uit deze sector maken succesvol telen ook voor jou eenvoudig bereikbaar. Temperatuur, luchtvochtigheid, licht en watergift worden geheel automatisch geregeld. Voeg je een nieuwe plant toe, dan past Kweecker automatisch het binnenklimaat aan.

Toch heeft de Kweecker geen enkele bedieningsknop. Slechts water, elektra en een wifi-netwerk zijn vereist om aan de slag te kunnen. De gehele bediening vindt plaats via de speciale ‘Kweecker Dashboard App’ op jouw smartphone of tablet. Via de ingebouwde camera neem je op afstand een kijkje in het kasje. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig time-lapse filmpjes te maken van de groei van de planten en deze te delen met andere kwe(ec)kers op social media.

Elke Kweecker is uniek; kan volledig worden gepersonaliseerd. Planken, rekjes en steunen; kies wat je nodig hebt om jouw gewassen te telen en pas dit continu aan. Kies bijvoorbeeld voor extra licht (binnen) of verwarming (buiten) om op jouw gewenste locatie te kunnen telen. En geef de Kweecker de kleuren die passen bij jouw tuin of exterieur.

Word ook een Kweecker. Wat ga jij telen?